• main-banner-malta

  MALTA REGJISTRIMI I ANIJEVE

  Regjistrimi i jahteve në Maltë

Regjistroni varkën tuaj në Maltë

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Maltë, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Maltë, duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, lundra shtëpie, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Maltë si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Maltë.


Malta është një zgjedhje popullore për regjistrimin e anijeve për shkak të ligjeve të favorshme tatimore, procesit efikas të regjistrimit dhe anëtarësimit në Bashkimin Evropian. Procesi për regjistrimin e një varke në Maltë është mjaft efikas.

- Regjistrimi maltez është i vlefshëm në mbarë botën dhe i përket flamurit prestigjioz të flamurit të kuq

- TVSH-ja është më e ulët se në shumicën e vendeve të tjera të BE-së

- Mundësia për të marrë një regjistrim të përkohshëm për të mbuluar anijen për lundrim menjëherë pas blerjes

- Dokumenti i regjistrimit vjen në anglisht aq gjerësisht i kuptuar

- E disponueshme për përdorim komercial

- Nuk ka politikë minimale të personelit për jahtet private

- Malta nuk ka kufizime kombësie për ekuipazhin duke u dhënë fleksibilitet pronarëve të jahteve në të cilët ata punësojnë si ekuipazh në anijen e tyre

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJNË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Maltë. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • Shërbim klienti 7 ditor në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flet; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim provizor i garantuar në 2-3 ditë! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se 2-3 ditë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është tashmë plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Maltës.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Dokumentet e nevojshme për të regjistruar varkën tuaj në Maltë

Për të regjistruar jahtin tuaj në Maltë, na kërkohet të kemi dokumentet origjinale të cilat do të kthehen pas:

1. Certifikata origjinale e Ndërtuesit (në rast të ndërtesës së re)

2. Faturën e shitjes origjinale të noterizuar

3. Certifikata origjinale e anketimit

4. ITC (nëse anija është mbi 24 metra e gjatë)

5. Shënim i gdhendjes dhe shënimit të nënshkruar siç duhet

6. Certifikata origjinale e fshirjes

7. Dorëzoni certifikatën origjinale të përkohshme

2-3 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Maltë.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur