LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të Anëtarëve/Radios në Maltë kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Maltës. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë të radios së Maltës për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Dëshmia e pronësisë (fatura e shitjes ose certifikata e regjistrimit)
  • Licenca radiofonike
  • Kopje e regjistrimit të anijes
  • Lista e pajisjeve të instaluara në bord

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur